Disclaimer Olympus Bouw B.V.

Informatie voor ZZP Timmerlieden en belanghebbenden

De door Olympus Bouw B.V. op en/of via deze site verstrekte informatie is geen aanbod, geen advies, noch enige vorm van dienstverlening. 

 

Olympus Bouw B.V. is ingeschreven in het handelsregister aangehouden door de Kamers van Koophandel onder nummer 32.146.718.


De door Olympus Bouw B.V. verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. 


Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Olympus Bouw B.V. kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. Olympus Bouw B.V. en de (eventuele) overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site(s) en de daarop/daardoor verstrekte informatie. Olympus Bouw B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Olympus Bouw B.V. worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site(s) van Olympus Bouw B.V. 
 

De afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. De afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van Olympus Bouw B.V. omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing. 

LOPENDE PROJECTEN & KOMENDE PROJECTEN
in 
Rotterdam en Amsterdam
in 
West en Midden Nederland
in 
Haarlem, Leiden en Delft
in 
regio Zuid Holland
in 
Maassluis, Gouda en Zeist
in 
regio Den Haag en Utrecht
Zoeken
Selecteer hieronder één of meerdere van de criteria of voer een trefwoord in. Wanneer u niets invult zullen alle vacatures worden getoond. Wanneer u tijdens het klikken de CTRL- toets ingedrukt houdt, kunt u meerdere criteria selecteren.
Trefwoord

Olympus Bouw B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.