Login
Close
Login

Voor opdrachtgevers

Snel vaklieden op uw project

Een door Olympus Bouwbemiddeling bemiddelde zelfstandig ondernemer is een serieuze vakman. Toegerust om snel en zelfstandig productief te zijn binnen de door u verleende opdracht. Onze organisatie kent de vaklieden persoonlijk en kent de ervaringen van eerdere opdrachtgevers. Zo bent u bij uitbesteding van uw werk er zeker van dat er zal worden voldaan aan het door u gewenste kwaliteitsniveau.

Rechtstreeks en transparant zaken doen.

Olympus Bouw werkt louter met Nederlandse zelfstandig ondernemers die hebben gekozen voor afwisseling in hun werk en eigen verantwoordelijkheid. U contracteert rechtstreeks met de vakman en ontvangt alleen zijn factuur. Onze werkwijze dateert vrijwel ongewijzigd uit het tijdperk dat er zelfs nog geen VAR verklaring bestond. Tegenwoordig contracteert u op basis van goedgekeurde modelovereenkomsten voor aanneming van werk of voor overeenkomst van opdracht.

Natuurlijk vertellen wij u graag meer over onze dienstverlening en de beschikbaarheid van vaklieden. Wij vernemen, namens de vaklieden, graag van u!
 

Copyright © 2024 Olympus Bouw
Olympus Bouw B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en projecten af te stemmen op je interesses.