Login
Close
Login

Privacy

Olympus Bouwbemiddeling is een servicegerichte bemiddelingsorganisatie voor zelfstandige ondernemers. Als faciliterend dienstverlener bieden wij optionele diensten aan. Om deze optionele diensten uit te kunnen voeren verwerken wij in opdracht van de zelfstandige ondernemer bedrijfsgegevens.

We krijgen deze gegevens rechtstreeks van de zelfstandige ondernemer, wanneer er een account wordt aangemaakt op onze website en er bepaalde gegevens worden ingevuld of als gegevens op een andere wijze aan ons worden verstrekt. Als verwerker hechten wij grote waarde aan zorgvuldige en veilige omgang met deze gegevens. Zo gaan wij onder andere conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) met uiterste zorgvuldigheid om met de aan ons toevertrouwde gegevens en beveiligen deze aan de hand van fysieke, administratieve, organisatorische en technische maatregelen.

U kunt ons op elk gewenst moment verzoeken om u inzage te geven in uw bedrijfsgegevens. Daarnaast kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen om uw bedrijfsgegevens te wijzigingen , aan te vullen of te verwijderen. Neem hiervoor contact op met
info@olympusbouw nl.

Copyright © 2024 Olympus Bouw
Olympus Bouw B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en projecten af te stemmen op je interesses.