Login
Close
Login

Voor vaklieden

Kies voor samenwerking

Olympus Bouwbemiddeling is een organisatie die ZZP vaklieden een keuze biedt uit mooie opdrachten bij fijne opdrachtgevers. Wij zijn graag je adviseur en administratie dienstverlener en helpen je bij het sluiten van overeenkomsten met opdrachtgevers en andere partijen.

Onze organisatie werkt voor jou nauw samen met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen en factormaatschappijen. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om jouw facturen aan jouw opdrachtgevers al betaald te krijgen binnen 5 werkdagen. Daarnaast kan je gebruik maken van collectieve verzekeringen die wij voor jou hebben uit onderhandeld. Hierdoor ben jij o.a. verzekerd van een basis inkomen bij een ongeval op het werk.
 
Wij maken het jou als zelfstandig ondernemer véél gemakkelijker. Hierdoor heb jij minder zorgen en kan jij je met nog meer passie en vakmanschap op je werk richten.

Kies voor ondersteuning

Heb je al een groot netwerk aan opdrachtgevers, maar vallen er gaten in je planning, ervaar je te lange betalingstermijnen of heb jij niet de mogelijkheid om je eigen contractvoorwaarden te stellen aan jouw opdrachtgever? 
Olympus Bouwbouwbemiddeling biedt jou hiervoor graag een oplossing!

Kies voor afwisseling

Wij zoeken contact met zelfstandig ondernemers die zichzelf als serieus vakman zouden omschrijven. Heb je jouw zaken reeds goed voor elkaar? 
Wij maken jouw netwerk graag een stuk groter en je werk een stuk afwisselender!

Kies voor aanmelden

Overtuigd? Graag nemen wij de mogelijkheden en onze kosten met je door. Als ZZP-er bepaal jij natuurlijk je eigen prijs, beslis je zelf welke opdrachten je wilt aannemen en blijf je volledig vrij om ook bij derden opdrachten aan te nemen.

Direct aanmelden

Copyright © 2021 Olympus Bouw
Olympus Bouw B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en projecten af te stemmen op je interesses.