Login
Close
Login

Voor vaklieden

Kies voor afwisseling

- Ben jij Zelfstandig ondernemer in de bouw, ondernemend en een serieus vakman?

- Heb je jouw zaken administratief en juridisch reeds goed voor elkaar?
 

Terwijl jij op de steiger staat, doen wij voor jou acquisitie voor het volgende werk. Wij maken jouw netwerk graag een stuk groter en je werk een stuk uitdagender of afwisselender!

Kies voor ondersteuning

- Heb je al een groot netwerk aan opdrachtgevers, maar vallen er gaten in je planning?

- Eervaar je te lange betalingstermijnen of heb jij niet de mogelijkheid om je eigen contractvoorwaarden te stellen aan jouw opdrachtgever? 

Olympus Bouwbouwbemiddeling biedt jou hiervoor graag een totaal oplossing. Wij ontzorgen je graag!

Kies voor samenwerking

Olympus Bouwbemiddeling is een organisatie die ZZP vaklieden een keuze biedt uit mooie opdrachten bij fijne opdrachtgevers. Eveneens zijn we graag je adviseur, administratief dienstverlener en helpen je bij het sluiten van overeenkomsten met opdrachtgevers en andere partijen.

Onze organisatie werkt nauw samen met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen en factormaatschappijen. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om jouw facturen aan jouw opdrachtgevers al betaald te krijgen binnen 5 werkdagen.
 
Hierdoor heb jij als ondernemer net wat minder zorgen en kan jij je met nog meer passie en vakmanschap op je aangenomen werk richten.
 

Kies voor aanmelden

Overtuigd? Graag nemen wij de mogelijkheden en onze kosten met je door. Als ZZP-er bepaal jij natuurlijk je eigen prijs, beslis je zelf welke opdrachten je wilt aannemen en blijf je volledig vrij om ook bij derden opdrachten aan te nemen.

Direct aanmelden

Copyright © 2024 Olympus Bouw
Olympus Bouw B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en projecten af te stemmen op je interesses.